Секси парче! Ето го новото гадже на Гелето от „Под прикритие“

Стан надживя изневярата на бившата си възлюбена

Станислав Яневски с ново гадже
Станислав Яневски с ново гадже

Актьорът Станислав Яневски, който стана известен най – вече заради участието си в суперпоредицата „Хари Потър”, най – накрая превъзмогна изневярата на бившата си приятелка и забърса ново гадже. Явно, нанесените от танцьорката Вероника рани са зараснали напълно и Стан дори не иска и да си помисли за безкрайните изневери на бившето изкушение.

Рая излекува разбитото сърце на Стан
Рая излекува разбитото сърце на Стан

Новото гадже на Станислав е моделка и се казва Рая. Двамата се срещнали по време на работа, докато правили обща фотосесия за иновативна марка спортни облекла. Яневски, който игра ролята на шофьора на Джаро в „Под прикритие”, веднага лапнал по засуканата брюнетка и за секунди скъсил дистанцията между двамата. Връзката на новите влюбени бързо прераснала от малка искрица в буен огън и през миналия уикенд те дори си подарили романтична вечер в Слънчев бряг.

Колкото и невероятно да звучи, Стан и Рая свенливо отричат да са нещо повече от платонични приятели. Другарите на актьора обаче издават, че връзката му с невярната Вероника го е научила да бъде предпазлив и той ще оповести официално каквото да било едва, след като се увери на 100 % в искреното отношение на партньорката си.

За сведение на широката публика ще припомним, че Станислав Яневски преживя жестока лична драма, когато загащи бившата си Вероника да прави секс с друг мъж в тоалетната на столично заведение. Впоследствие стана ясно, че палавата красавица доста пъти го е правила за посмешище и той доста трудно успя да преодолее този момент. Радваме се, че най – накрая успя да намери сродна душа, с която да си споделят радости и неволи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6GPg4iKh8zI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.