Денис Родман нокаутира Николета – попита дали не е мелез

Николета и АзисДенис Родман – ВИП звездата поредното риалити в българския ефир – Къртицата, което къртело мивки, според рекламите, но засега успява само да накара някои зрители да закъртят пред екрана, направи невероятен гаф.

Разглеждайки снимките на участниците, той наивно попита дали Николета е мулатка. И обясни – мелез от мулат и бяла майка. Иван и Андрей прихнаха и му обясниха, че не е мелез, а просто много ходела на солариум. Това обаче озадачи баскетболиста-плейбой и актьор и той се взря в снимката още веднъж, а след това дипломатично замълча. негри2Но през цялото време хвърляше странни погледи върху фотото.

За сметка на това снимките на Азис, до една с женски дрехи видимо го развеселиха. Той одобри визията му, вкуса към тоалети и се спря на дългите му крака, които можели да си съперничат с модела Адриана Скленарикова. Високият близо два метра американец веднага уточни, че не си пада по мъже, нито по травестити и побърза да уточни, че е известен любовник на звезди. Най-известните от списъка му били Шарън Стоун и Мадона. Дори издаде, че Мадона била много всеотдайна в леглото и не крещяла, като изпадне в екстаз.

След като даде подробна справка за подвизите си, вип-гостът бе вкаран в общата кочина. По незнайни пътища обаче Николета била научила за изказването му и хвърляла къчове от яд. Тя никак не харесала сравнението с мулатка и отсега е в тиха война с американеца. Паметливи си припомнят историята, която се разпространи преди половин година по медиите, че плеймейтката имала циганско потекло, а дядо й имал прякор Черния. Други пък си спомниха, че дори при най-ранните снимки на плеймейтката, когато никой не я познаваше, тя не изглежда по-бяла, а тогава дори не е имала пари за солариум, камо ли пък да превърне посещенията си там в хоби. Може би затова най-добрият й приятел е Азис, коментираха зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Un31Nm_k8W8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.