Куката се обърна с колата си, отърва се с няколко шева

Куката2Любимото лошо момче на зрителите – актьорът Мариан Вълев, или както е по-известен – Куката от „Под прикритие“, претърпял пътно-транспортно произшествие на влизане във Варна.

Както си карал с нормална скорост, изведнъж усетил, че колата му залита, криволичи и накрая се преобръща. Не можех да направя нищо. Въртях волана, но той не се подчиняваше, обяснява стреснатият актьор. Според него силният вятър е бил причина возилото му да залитне и да се обърне. Може да съм попаднал в малко торнадо, може вятърът изведнъж да се е усилил и да съм станал жертва на някой як порив, чуди се Мариан. обърната колаТой усетил някакъв силен тласък и колата станала неуправляема изведнъж. Пристигналите на местопроизшествието полицаи не открили никакви нарушения. Направената проба за алкохол на актьора била отрицателна.

След зверското обръщане, Куката излязъл от колата и едва повярвал, че е жив. Отвсякъде бил в кръв и си мислел, че е ранен сериозно, но раните били повърхностни. В болницата го позакърпили с няколко шева и го пуснали да си ходи. Сега още се чудя жив ли съм или не съм. Явно има някаква сила, която бди над мен и ме е опазила, твърди той. Защото такава обикновено катастрофа завършва доста зле за шофьора. Мариан не се притеснява за колата си, която видимо е доста по-зле от него. Той е щастлив, че е останал почти невредим и явно ще си купува нова. Колите лесно се сменят, ама човек никога не може, шегува се той и твърди, че все още не се е оправил от стреса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TOXgE9OepI8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.