Ицо Хазарта с огромен хонорар от „Денсинг старс“

Рапърът удари в земята дори и Глория

Ицо Хазарта с най - голям хонорар от "Денсинг старс"
Ицо Хазарта с най – голям хонорар от „Денсинг старс“

Ицо Хазарта от „Ъпсурт” ще вземе най – голям хонорар за участие в „Денсинг старс”, издадоха хора от екипа преди старта на шоуто. Изненадващо за всички, рапърът излезе най – добрият търговец и удари в земята дори фолк примата Глория. Той успя да си договори хонорар в размер на повече от 80 000 лева, докато певицата отчете в банковата си сметка едва 50 бона.

До последния момент продуцентите на предаването са били убедени, че именно Глория ще си сложи най – висока цена, за да радва драгите зрители в ефира на телевизията. Оказа се обаче, че най – непреклонен при преговорите е бил именно Изо Хазарта, който не искал и да чуе за по – малко възнаграждение.

Глория ядосана на Ицо Хазарта
Глория ядосана на Ицо Хазарта

Ицо се спазарил да получава по 7 000 лева на седмица. Това значи, че ако изкара до последния кръг на тримесечното предаване, ще успее да сложи в джоба си замечтателните 84 000 лева. На второ място се нарежда Глория, която първоначално поискала по 5 бона седмична заплата, но накрая склонила да играе за четири.

Естествено, Глория побесняла от яд когато научила, че има по – скъпоплатен участник от самата нея. Договорите обаче са подписани и на практика тя няма какво да направи. Това обаче не ѝ попречи да изсъска няколко жестоки коментара по адрес на Ицо Хазарта и да заяви, че той е кръгла нула в сравнение с нея.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=s0Gpd2ooB9w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.