Убийците на бременната Петя скачали върху корема й докато била още жива

убийци петяМного съжалявам за станалото, обяви убиецът Емил Азов, който заедно с приятеля си Михаил Миков убиха бременната си приятелка си Петя в Западен парк.

Азов я повалил на земята, скачал върху корема й да смачка нероденото си дете, а Миков я налагал с летва от солидарност. Момичето обаче починало, в адски мъки, след като и го удушили след големия бой. Азов се оправда, че бил силно афекиран и ревнувал. убита женаТой чак изказа съболезнования на родителите. Миков пък каза, че е готов да се самоубие от срам и ужас заради стореното от него. Той призна, че също имал интимна връзка с Петя и когато Емил му казал, че тя им изневерява с други мъже, решили да я сплашат. Същата версия изкара и Азов, той просто искал да накаже невярната си любима и неволно я убил. Интересно що за наказание е скачането по корема на бременна жена и налагането й с летви…

Адвокатите на двамата поискаха да бъдат освободени клиентите им под гаранция, понеже убийството станало случайно и няма опасност да извършат друго престъпление. Тогава обаче се яви като свидетел бившата приятелка на Азов – Даниела. Тя разкри потресаващи неща от времето, когато били гаджета. Той я завел в същия парк, залял й якето с бензин и я заплашил, че ако го остави,ще я зяпали. Момичето се опитвало да се отърве от психопата, но той непрекъснато я причаквал пред жилището й, заплашвал я, стрелял в нея с газов пистолет, а баща й, който й се притекъл на помощ, бил напръскан със сълзотворен газ. Той е много жесток и опасен, изплака спасилото се от смърт момиче. Показанията му оставиха двамата арестанти в ареста до гледането на делото. Законът предвижда за подобно деяние от 15 години затвор до доживотен без право на замяна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oO-mz05e84s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тези от затвора не трябва да излизат. Колко са се чувствали безнаказани, че да прибягнат до убийство без причина. А ако и Даниела преди време се беше оплакала в полицията, сега Петя щеше да е жива. Просто хората не вярват в полицията и всичко излиза от контрол.

  2. Да определено тия боклуци не трябва да излизат от затвора,не мога да повярвам че има такива изверги на тоя свят. Потресена съм и нямам думи !!!

  3. за тези боклуци трябва само смъртна присъда трябва да ги завържат на някое дърво и всеки който мине от там да хвърля камъни по главите им докато издъхнат тогава ше има спрведливост

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.