250 бона кръвнина ще плаща убиецът на красивата Мария

Роднините очакват справедливо наказание

Михаил Менашки
Михаил Менашки

Безмилостният убиец Михаил Менашки ще плаща 250 000 лева кръвнина на роднините и гаджето на жестоко екзекутираната красавица Мария Златанова. Това стана ясно днес, след като беше даден ход на съдебния процес срещу изверга.

200 000 лева кръвнина бяха поискани от бащата на Мария – Максим Златанов, който изяви претенциите си от своята позиция на частен обвинител. Други 50 бона ще търси приятелят на младата жена – Симеон Куминков, който също беше наръган с нож от бившия полицай при клането в Слънчев бряг.

Мария Златанова
Мария Златанова

Делото срещу Михаил Менашки ще премине по съкратената процедура. Защитниците на убиеца направиха опит да забавят естествения ход на събитията, като изявиха желание да бъдат проведени нови психиатрична и съдебно – медицински експертизи. Магистратите по делото обаче категорично отхвърлиха това предложение.

В съдебната зала Михаил Менашки се появи със закрито лице и видно пасивно поведение. Неговата приятелка Маргарита, която е подбудител на жестоката разправа, не присъстваше в съдебната зала.

Припомняме, че Мария Златанова беше убита с особена жестокост от ексченгето Михаил Менашки на 2 срещу 3 септември. Той я наръга цели 7 пъти с нож, подлютен от неспирната ревност на ученичката Маргарита. В своите показания пред полицията тя призна, че ако Менашки не бе свършил работата, тя лично е щяла да полее лицето на жертвата с киселина, заради неистовата си ревност.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.