Мария: Наградите на „Пайнер“ са нагласени!

Мара Отварачката с шокиращо признание и откровено пренебрежение

Мария разкри истината за наградите Пайнер
Мария разкри истината за наградите Пайнер

За първи път в живота си, поп – фолк певицата Мария проговори за своите отношения с мегакомпанията „Пайнер мюзик”. Седмица след раздаването на големите годишни награди тя каза, че за нея самата церемонията е манипулирана и първото място в която и да е категория, доста често не е реално спечелено.

Християн Гущеров ще смачка всеки враг на Мария
Християн Гущеров ще смачка всеки враг на Мария

Мария разкри сензационно, че наградите се раздават според това кой колко реализирани участия по клубовете има, а не според предпочитанията на публиката или спечелените пари. Това я накарало да не подкрепи нито един от своите колеги и да заложи единствено на себе си.

„Тези награди се раздават на хора, които бръмчат по участия. Въпреки че звучи до известна степен скандално аз не мисля, че те определят реално най – добрия албум или най – добрата певица. Тази година реших да подкрепя само себе си и въобще се появих единствено заради публиката, защото вече категорично престанах с кръчмарските изяви и оттук нататък ще пея само на голяма сцена” – заяви Мария.

Чалга иконата допълва, че въобще си е направила труда да се качи на сцената в НДК само заради собствените си почитатели. Защото от доста време насам Мария напълно е спряла да пее по клубовете, тъй като просто не ѝ е финансово изгодно.

Виж видео от прословутото участие на Мария на Награди 2013:

http://youtu.be/rQQ8OeST6xk?t=5m2s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.