Половин година без Ани Салич на екрана

Ани Салич2Водещата на Би Ти Ви Ани Салич няма да бъде на екрана най-малко шест месеца.

Толкова е минималният срок за пълното излекуване на строшения  й на три места глезен. В момента той се крепи на три метални пирона, а тя почти не може да стъпи на крака си. Инцидентът станал на  паркинга на ВМА. Колата й била там и тя вървяла към нея, когато се подхлъзнала на леда и паднала. Направо полетях, изгубих всякаква опора и се оказах на земята, разказва водещата. А крака го притиснах с цялата си тежест. Никога не съм знаела, че толкова много боли. Ани СаличРаждала съм два пъти, но то е нищо в сравнение с потрошен глезен, твърди тя.

Ани паднала на земята и прививайки се от болки, започнала да вика за помощ. В началото я помислили за наркоманка и никой не се спрял. Беше ужасно. Имах чувството, че ще остана вечно на земята, спомня си тя.  Най-после двама мъже решили, че не изглежда на наркоманка и решили да я вдигнат. Тя станала, но не можела да стъпи на крака си.  Тогава я отвели в болницата и станало ясно, че си е счупила глезена точно на три места. Наложила се спешна операция и закрепване на костите с пирони.

Сега Ани се придвижва из къщи с патерици. След 15 дни ще й правят снимка да видят как заздравяват костите.  После следва дълга и уморителна рехабилитация. На новинарския екип на Би Ти Ви не му върви особено. През август Валя Ахчиева си навехна глезена и се разхождаше по плажа с патерици. Юксел Кадриев пък бе хванат пиян в колата си в пет часа сутринта и вкаран в ареста. В момента той е вече на свобода и води новините, като в същото време чака присъдата си. На мястото на Ани Салич е сложена Виктория Петрова, която ще бъде на новинарския пулт поне до средата на лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. По-добре да не се връща на екран.С Вики Петрова е супер. . .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.