Преслава мина на лека дрога от преумора

Преслава журиПреслава сама си създала здравословни проблеми с хапчета, дадени й на ръка, оплакала се певицата на свои приятелки.

Всичко започнало с преумора по Коледа и Нова година. Особено по новогодишните празници тя имаше по няколко участия на вечер и тичаше от ресторант на ресторант. После се връщала преуморена и не можела да заспи. А на другия ден пак трябвало да бъде свежа за ново участие. Тогава нейна дружка й дала от своите хапчета за сън, които й били предписани от психиатър със зелена рецепта. По стар български обичай – вместо да потърси медицинска помощ, певицата грабнала вълшебните таблетки и вечерта изпила едната. хапчетаСпала като къпана и била много доволна. На другата вечер изпила още една. Тя не знаела, че лечението на приятелката й е по схема и даже се запасила с таблетки като нейните. Седмица по-късно се събудила уморена и сънлива, все едно не е спала. Решила, че е неразположена и вечерта пак изпила хапчето.

Сега попаднала в омагьосания кръг на пристрастяването. Без хапче не може да заспи и се върти по цяла нощ, а сутрин главата й тежи и се чувства като на пет ракии. Опитала се да ги спре, но изобщо сънят не идвал и ставала все по-уморена. Вместо да отиде на лекар и да си реши проблемите, тя отново се посъветвала с приятелки, които вадели от чантите си всякакви илачи, едни за бодрост, други за настроение, трети вечер за приспиване. Преслава наистина се преумори не само от участия. Тя влезе в проекта „Гласът на България“, който е доста сериозен и отговорен и отнема много време, имаше проблеми с гаджето си преди да се сгодят, а щерката й все повече й се качва на главата и й създава ядове. Нормално е при толкова много психическо напрежение да се натовари нервната система. Но към нормалното й състояние могат да я върнат само лекари и една хубава почивка, далеч от лудницата, в която в момента е попаднала. Лошото е, че е поела много ангажименти и в момента няма време да си почине.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1c5RUlxf1e4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.