Слави Трифонов изгони журналистите на среща със студенти

Позорно поведение на шоумена срещу колегите от телевизията

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Великолепният водещ с аморално поведение Слави Трифонов постъпи изключително грозно, като скочи срещу телевизионните камери по време на срещата си със студенти в сградата на Техническия университет. Въпреки че събитието предизвика интерес сред младите хора и обществото, Дългия не допусна нито един оператор с камера твърдейки, че не му трябва никаква публичност.

Загадъчният отказ на „срамежливеца” от Учиндол предизвика цяла поредица от неодобрителни коментари и потвърди слуховете, че възнамерява да навлезе в политиката и да се кандидатира на предстоящите парламентарни избори. За първи път затова се заговори още преди два дни когато тръгна мълвата, че известна политическа сила е обещала на Слави поста културен министър.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Слуховете се допълват от факта, че Слави Трифонов избра да се среща със студентите точно в момента на размирици и пълна неяснота около бъдещето на България. Защото за всички е повече от ясно, че в мътна вода риба най – лесно се лови. А негови хора обикалят по университетите от около една седмица и зарибяват младежите наред.

Особен интерес предизвиква въпросът коя е политическата сила, предложила министерското кресло на Слави Трифонов. Хора от екипа на шоуто са категорични само за едно, че това не е ГЕРБ. Защото отдавна се знае, че той изпитва доста сериозна неприязън срещу Бойко Борисов, въпреки че по времето на НДСВ двамата бяха първи приятели. По непотвърдена информация, предложението е отправено от хората на Меглена Кунева.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0smSklJYChQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Ами като е с аморално поведение защо ни го показвате? Та той въпреки ,че се опитваше да имитира Тодор Колев, учил се е от него , а не му помогна с малко пари за операция в Германия? И е изчерпан , отегчителен,дори го съжаляваме вече !

    • Най-накрая ми се изясни откъде се пръкна тази любов към исландският модел на управление. Ами то Курумбашев със Слави Трифонов агитират за него в четвъртото клипче(виж клипчетата от срещата им със студентите в ТУ на http://www.blitz.bg/index.php?news=183958#commentsform ). Всичко е ясно, кой дирижира искането на улицата за исландски модел, пак поръчка на БСП! Само дето Исландия са едно село хора 316 000. Може да става въпрос за градско самуоправление, но не и за държава!!!

  2. Ако е действително така, г-н Трифонов вече си е свалил маската!
    Браво!!!

  3. Ако този изрод изобщо влезе в политиката, България /това, което е останало от нея/ просто я отпишете, зачеркнете я!

  4. Това Учиндолско говедо забрави от къде е тръгнало.Много е подходящ за партията на Кунева.И тя е пача като него.Той чалгар а тя политическа чалгарка.И миризмата е отвратителна.

  5. Винаги съм твърдял и продължавам да твърдя ,че из между многото глупаци в страната се открояват трима, които са еманацията на простотията и глупостта.Това са Бойко Борисов, Слави Трифонов и Христо Стоичков!

  6. С тази разлика, че двама от изброените направиха нещо, за държавата си. Познай кои?

  7. Последни издихания на едно от огромните недоразумения на прехода – Слави Трифонов. Както отшумяват партиите, направили прехода, така отшумява и той. Само че, да пусне кокала за него е равностойно на смърт. Интригант, чалгар и комунист по душа, сърце и мозък. Вярно е, че като цяло днешните студенти са доста посредствени, но не чак толкова за да вържат на Славчо.

  8. ИСКАХ И АЗ НЕЩО ДА НАПИША ЗА ТАЗИ ДЪЛГА И ОСОБЕНО
    МРАЗЕНА И ДОСАДНА ЛИЧНОСТ, НО ВСИЧКО КАЗАНО ПО-ГОРЕ
    Е ДОСТАТЪЧНА ХАРАКТЕРИКСТИКА ЗА НЕГО И НЕГОВИЯ БЛИЗО-
    ЛИЗЕЦ, ПОДБУДИТЕЛ НА СТУДЕНТИТЕ ЛЯВ ГРЕЗДЕЙ- ВИАГРАТА
    ЗА БСП, КУРумбашев

  9. На вниманието на Румен относно исландския модел моля прочетете по-долу:
    Уважаеми Съграждани, нека зададем един риторичен въпрос „има ли некорумпирана партия” – една такава анкета е ясно какъв процент отговори „да” и „не” би имала.
    За всеки средноинтелигентен човек е ясно, че не може да продължава повече тази игра с до болка познати актьори в театъра наречен „Демокрация в България”.
    Защото у нас има нещо по-пошо от МОНОПОЛА , КАРТЕЛ между политически партии, вече 23 години.
    И за слепите е видно, че кръговрата избори, управление(разбирай да се наредят „И” нашите хора на хранилка заедно с другите управлявали преди) пак избори и т. н. не работи.
    Мастити политици, политолози и др. „…ЛОЗИ” казват „как без партии” , „демокрацията не е съвършенна, но нямало по-добро измислено от нея”.
    Казват го тези които имат полза от това статукво т. е. Партиите и обслужващите ги „…ЛОЗИ”.Днес „Ние” утре „ВИЕ” после „ТЕ” – „УПРАВЛЕНИЕ” – „Пей сърце”.
    А на народа – Иванчо го е казал…….!!!
    Крайно време е да се разтури тази ПАРТИЙНА СЕДЯНКА ( не претендирам за авторство на написаното с главни букви ).
    Да припомним поговорката, която е МЕЖДУНАРОДНА „нов бардак с добре познати стари „служители” няма смисъл да се прави”.
    Ясно е че трябва промяна в правилата, макар че ще бъде трудно защото ПРАВИЛНИКА, разбирай КОНСТИТУЦИЯТА, е така направен, че живота на най-заинтересованите, разбирай ПАРТИИТЕ да бъде лесен и да има келепир (живот ли бе….) от всякъде погледнато БЕТОН!
    Ето тук е нашето място, на гражданите което трябва да си отвоюваме от партиите, да ги облекчим в управлението и законотворчеството, а като вземе да им намалява келепира те са обречени на изчезване.
    ДА ДЕРЗАЕМ!

  10. От 12 поста, само един подкрепя Слави и той не може да пише на български, горкия. Правете си изводите сами.

    • На умните хора не им се занимава с вашата злоба и проклетия!Предпочитат да живеят в хармония със себе си, не да плюят!

  11. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ ДОПУСНЕМ И ДА НЕ ПОЗВОЛИМ АНТИПАТРИОТЪТ СЪС СЛУЖЕБНА ДИПЛОМА И ОФИЦИАЛЕН УЗАКОНИТЕЛ НА ЧАЛГАТА В БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  12. Пълен нещастник! Просто не може да се види и огледа и да прецени колко е зле- основоположникът на чалгата министър на културата !?!?!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.