Борис Солтарийски мина на женски хапчета

Слави, Мартина и СолтарийскиТипично женска хранителна добавка за стопяване на талията след бременност пие Борис Солтарийски. Певецът качи доста килца и докато не не могат да повлияят на самочувствието му, то добре оформеното коремче започнало да го притеснява.

Изпитвал луд ужас да не заприлича на бременна хлебарка и започнах да се тъпче с хапчета. Хранителната добавка е доста скъпичка и куковецът влага част от заплатата си да си я набавя. Освен това кой знае защо решил, че колкото повече пие, толкова по-бързо ще отслабне. Затова хапвал двойна доза за по-сигурно. бременниЗа съжаление не му идвало на ум, че просто ако яде по-малко резултатът ще е същият. Солтарийски обича да си похапва. Той опъвал дълги софри, дълго опитвал различни специалитети, надумквал се хубаво, а после го хващала съвестта и пиел хапчетата. Хора от бенда коментират, че Борката си пада доста по твърдите и по-меките алкохолни напитки, а всеки знае, че в алкохола има много калории. Вече оформеното му шкембенце не е нищо друго, освен бирено коремче, което се сваля единствено, като спреш бирата и започнеш да спортуваш. Иначе никакви вълшебни хранителни добавки не помагат. Певецът е известен сваляч. Откакто Мартина на Слави го заряза, той прехвърча около жените като пеперудка, каца от цвят на цвят и държи да има мачовски външен вид. Чашката обаче му пречи да постигне фигурата на гръцки бог, а по-нататък ще му попречи и на свалките, твърдят препатили. Засега въпреки строгата забрана на Слави, Солтарийски пие и в работно време, но водка, понеже мирише по-малко и има вероятност да не бъде хванат от шефа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MeIBzKBdIuY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Малее…, тая Мартина била много красива бе! Ужас!… Дано не ме среща в тъмното! Тоя Слави наистина не вижда, сега се убедих!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.