Доживяхме: Преслава проговори за годежа си

Преси сподели и за отношенията с Галена

Преслава
Преслава

Дни преди връчването на годишните музикални награди на „Пайнер”, звездата на поп – фолка Преслава неочаквано реши да проговори и разкрие истината за сексуалния си живот. Въпреки че отново не пожела да демаскира своя избраник, певицата потвърди слуховете за предстояща сватба.

Преси говорѝ и разказа за отношенията с бъдещите свекър и свекърва, които в момента са повече от превъзходни. Хората я приемали с отворени обятия, въпреки бруталната слава на чалга звездите и можела да си контактува с тях, когато ѝ се прииска. Защото те също са от светско семейство и много добре разбират как се правят пари у нас. В контраст с добрите думи дотук, певицата все още не е получила официално предложение за брак, но продължава да чака и е готова за фаталната крачка.

Преслава яхна бяло Ферари
Преслава яхна бяло Ферари

Преслава разкри още, че една от най – големите ѝ мечти е да си има собствено бебе. Засега предпочита да стори това докато е млада, защото после ще трябва да прибегне към ин витро методите за оплождане. Но тя уточнява, че все пак всичко е в Божиите ръце.

Известната пайнерка признава още, че славата и парите са оказали своето влияние върху нейното поведение и начин за мислене, но в допустимите стойности. След успеха не е станала по – лоша и алчна, както много от нейните популярни колеги.

Певицата Преслава сподели и за своите отношения с Галена. Тя говорѝ убедено, че с нея действително са приятелки, въпреки че на няколко пъти конкуренцията за малко не им е изиграла лоша шега. Все пак дългогодишното приятелство всеки път надделявало над амбицията и двете приемали тези моменти като естествено изпитание за тяхната дружба.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=edrSDz91zVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.