Дими: Спрете да си измисляте за Деметра!

Дими дъщеряДими от „Биг Брадър“ най-после наруши обещанието си да мълчи и публикува мнението си за всичко случило се в профила си във Фейсбук. Той е сериозно разгневен на жълтите издания, които не спряха да спекулират с трагедията му и изкараха Деметра алкохоличка и наркоманка.

Ядосаният брадър предложи на главните редактори на няколко вестника по един пищов да се гръмнат и да спрат да заливат с помията си хората. Той написа, че Деметра не е била алкохоличка, не е злоупотребявала с наркотиците и не е била заразена със СПИН. Не било вярно и твърдението, че се е опитала да му звъни в БИГ Брадър, но продуцентите не разрешили разговора.

Димитър 1Моята дъщеря беше с много силен характер и не би си позволила да хленчи на никого в никаква ситуация, дори в тази, в която е била, преди да посегне на себе си“, категоричен е Димитър. Той тъжно констатира, че никой не му се е обадил от медиите и не го е попитал за какво става въпрос. Просто всички си правели изводи от думи на семейството във Фейсбук, от твърдения на приятели на дъщеря му и от техни близки, които само предполагали причината, но не я знаели.

Той потвърди предишното си изявление, че момичето е боледувало от неизлечима болест, но не казало на близките си, за да не ги притеснява. Казълов обаче не каза каква е болестта, което всъщност няма никакво значение, защото така или иначе девойката е намерила изход от нея. И не е вярно, че ще осиновявам нигерийче, ядосано написа почерненият баща. Никога не съм бил в Нигерия, никога не съм виждал техните деца, никога не съм мислил за осиновяване. Аз имам малък бизнес, който е достатъчен да ме изхранва, но не и да даде сигурност за отглеждането на едно дете, което е свързано с много пари и отговорности. Оставете ме на мира с мъката ми и не ровете повече в нея, призова бащата на самоубилата се Деметра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hIqAnhsPmxU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.