Маргарита Бербатова отива на съд заради побой над журналистка

Берба го боли глава от изпълненията на най – близките му роднини

Маргарита Бербатова
Маргарита Бербатова

Майката на Димитър Бербатов – Маргарита и снаха му Мима, ще бъдат изправени пред съда заради побоя над репортерка от вестник „Струма”. Магистратите ще умуват как да накажат двете развилнели се дами, които почупиха от бой журналистката и я възпрепятстваха да изпълни служебните си задължения.

Припомняме, че преди няколко дни Маргарита и Мима връхлетяха колежката с юмруци и ритници, докато траеше поредната полицейска проверка за наркотици срещу Асен Бербатов. Веднага след това главната сестра на местната болница светкавично излезе в непредвиден отпуск и се скри, което принуди полицаите да я търсят безуспешно почти цяла седмица.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

Най – накрая служителите успяха да я открият и днес вече ще дава обяснение пред органите за хулиганската си проява и ненавременна агресия. Маргарита Бербатова и нейната снаха ще трябва да отговарят защо са възпрепятствали лице да си изпълнява служебните задължения и за причиняване на лека телесна повреда.

Близки до Димитър Бербатов разкриха, че футболистът вече се е видял в чудо от изпълненията и изцепките на най – близките си роднини. Разбира се, той ще направи всичко възможно да отърве майка си, брат си и жена му от затвора, но чашата на търпението му вече започнала да прелива. Припомняме, че срещу Асен Бербатов в момента тече разследване за търговия с дрога, след като преди време бе заловен със сериозно количество кокаин в колата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6OlIelCwJvI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Кампанията срещу Асен Бербатов е абсолютно несправедлива. Някой се опитва да го натопи и да го съсипе. Естествено е, че на най-близките му хора ще им дойде до гуша и в един момент ще си изпуснат нервите. Това са страшно добри хора, които никому нищо зло не са сторили. Димитрина е страхотна сладурана. Спомням си я като булка, колко красива беше и как приветливо се усмихваше на всички и пред черквата , и пред ресторанта. А що се отнася до Маргарита, безспорен факт е, че тя е една от най-уважаваните благоевградчанки. Защо медиите премълчават хубавите неща, направени от тези хора. Защо не се напише за Асен това, колко много помага и на Пирин, и на фенклуба, и на развитието на детско-юношеския спорт?Защо не се напише за Асен колко много е подпомагал батко си в началото на кариерата му и че когато семейството не е било толкова богато, той е продавал вестници, за да подпомогне останалите? Защо не се напише за Маргарита, че през миналата есен, ако не се лъжа в края на ноември, тя спаси живота на бебе, пострадало при катастрофа около Разлог, защото е една от най-кадърните и опитните медицински сестри в Благоевград? Не ги оправдавам Мимето и Марги, ако са си изпуснали нервите, но и те са по своему прави, защото когато направят добро /а те го правят непрекъснато/, все едно не са го направили, а когато нещо сгафят, са начело на всички новини. Не може така. Не е честно. Не е справедливо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.