Плеймейтки се снимаха в лесбо сцени

лезбоПлеймейтките от поредния конкурс „Мис Плеймейт 2012“, който се проведе при засилен мъжки интерес, се появиха в доста страстни и компроментиращи снимки, а позите са повече от скандални. Явно момичетата не можаха да се реализират добре, бяха позабравени и сега искат да върнат общественото внимание върху себе си.

Бившето гадже на Христо Сираков, Дарина Гиздова в полуевтино облекло дарява страстни ласки на Алекс Йорданова, която пък е „спасителка“ на Любен Дилов – син. Гентиана Халити пък, която се обявява едва ли не за девственица, опипва на други фотоси закръгленото и апетитно дупе на Ирина Рашева, която бе обявена за най-секси плеймейтка.мис Силикон

Откровените лесбийски кадри явно целят да провокират общественото мнение и не само целят, но и го постигнаха. Дамите откровено се опипват една друга и са застанали в доста недвусмислени пози. Ефектът при мъжете бил бомбастичен. Те буквално копрали от интернет всеки фотос и изпадали в екстаз. Някои си признали, че повече ги възбуждат женски ласки, отколкото между мъж и жена. Еротиката и въздействието били по-силни, твърдят те. Към героините от снимките интересът веднага се качил двойно. Доста мъже искали да бъдат на мястото на тази, която пуска ръка на другата. Безсрамните фотоси целят единствено реклама и по-скъпото лансиране на момичетата в еротичните списания и сайтове и богатите мъжки среди, твърдят плеймейтки от по-старото поколение. Фотографите пък казали, че щели да правят еротичен календар, но в последния момент работата се разсъхнала и снимките останали неизползвани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wPiFECtv5KE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.