Златка стана „Мис долни гащи“, отказва наградата

Златка на леглоПрез последния месец феновете, приятелите и дори неприятелите на плеймейтката Златка Димитрова бяха в силна бойна готовност и бяха извадили целия си арсенал да гласуват за нея в международен конкурс.

Усилията на цялата тълпа се увенчаха с успех, пък и собствениците на съответното модно състезание също са харесали много нашето момиче. Конкуренцията била огромна, почти куцо, кьораво и сакато, или поне прилично изглеждащите по долни гащи са изпратили снимките си за одобрение. Кандидатките били десетки хиляди, твърдят от сайта. Златка гърдиТака Злати спечели приза Miss International Bikini Model Search January 2013, което казано по-просто е Мис Бикини от януарската колекция.

Плеймейтката печели петдневна почивка на Бахамите в престижен хотел и възможност да посещава всички партита и светски събития, които ще се проведат тогава в рамките на международния фотографски уъркшоп. Самата Златка има предложение да бъде снимана с различни видове бикини от различни фотографи, които после ще залеят мрежата за интернет продажби на гащи в цял свят. Най-неочаквано нашенката отказала наградата и снимките. Едни смятат, че това е заради заричането й, че повече няма са се снима гола, други, че Миро й е скръцнал със зъби да не си вее дупето по цял свят. Самата Златка се оправдала с друг ангажимент, който е поела. Най-вероятно става дума за предаването на ТВ7, което ще е компилация между БИГ Брадър и Сървайвър и за него й е обещан много по-голям и сигурен хонорар, отколкото за рекламирането на гащи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F3rdXjpjRBs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.