Вижте колко пари откуп дава Милен Цветков за откраднатия си джип

Водещият вади парите на секундата, само да се обадят

Милен Цветков
Милен Цветков

Популярният водещ Милен Цветков е приготвил 3 000 лева откуп за автоджамбазите, които отмъкнаха луксозния му джип „Опел” преди малко повече от седмица. Въпреки напъните на полицията, застрахователите и лизингодателите, от возилото няма никаква следа и все още никой не се е обаждал.

Милен сподели, че е страхотно притеснен от кражбата на колата, не само заради финансовата стойност на загубата. Сигурен в добрия си късмет, той оставил в джипа цели купища важни документи, на които пише не само името му, но и всичките му лични данни.

Бебето Боян остана без количка
Бебето Боян остана без количка

Основните притеснения на Милен Цветков са, че чрез документите името му може да бъде замесено в някоя престъпна далавера и така да го компрометират или завлекат със солидни суми. Решил да обяви публично за нещастието си, защото е убеден, че крадците отдавна знаят чия кола са задигнали и евентуално могат да се смилят над него.

Водещият се жалва още, че джипът по принцип е много скъп и го изплаща от 2008 година насам. Цената като чисто нов е почти 40 000 лева, а най – лошо от всичко е, че му остават едва няколко вноски към лизинговата компания, за да го изплати напълно. Сега вместо да се успокои, ще трябва да търси още пари за нова кола.

Жената на Милен Цветков – Ивета, също е много разстроена от посегателството. В колата са оставени и много от личните вещи на бебенцето Боян, след които количката и някои от любимите му играчки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=cisAS9b_2kI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.