Вихра избра префинен начин да тормози Ирина Сарачинова

Иван и ИринаНовата половинката на Иван Христов Ирина Сарачинова е в тежка война с Миглена Ангелова и предаването, в което ще работят заедно е на път да се взриви преди да е започнало. Миглена бе извадено от нафталина и поканена от продуцентите Иван и Андрей да води „Терминал7“ заедно със Сарачинова.

Това беше обявено навсякъде и е вече е късно договорът да бъде прекъснат, тъй като ще се наложи да се плащат големи обезщетения. Иван обаче не знаел, че Ангелова е първа приятелка на зарязаната от него майка на детето му Вихра. Ирина била неприятно изненадана, че докато двете работят по предаването, Вихра звъняла на Миглена и двете започвали дълги и задушевни разговори.Вихра След това Ангелова започвала да споделя с всички каква страхотна жена е Вихра, каква майка и домакиня, как се грижела за детето си сама и как е достойна за преклонение.

Тези камъни тупвали право в градината на Ирина и тя започнала да усеща, че екипът я гледа странно, когато Вихра се обади и каже, че днес с Ава ще ядат само хляб и сирене, понеже нямали парички. Тя се хвърляла разплакана в обятията на любимия си Иван, тръшкала се и заплашвала, че ще се откаже от предаването. Продуцентите били толкова шашнати от избора, който направили без да искат и от нови тандем, който се гледа на кръв, че разделили двете водещи да нямат допирни точки и им дали различни роли в предаването, в които няма да се срещат лице в лице. Въпреки това Ирина било много разстроена, защото екипът слушал всички разговори между двете приятелки и я гледал накриво. Вихра най-после намери ефикасен начин да тормози съперницата си, а Ангелова не се усеща, че е само маша в ръцете й и се явява вестителят на лоши новини. Тя може би не знае и че такива вестители понякога ги убиват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/T6uYWR3tAMM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.