Скандал! Скриха във „Всяка неделя“ проучване, в което ГЕРБ и БСП се изравняват

Румяна Бъчварова съветник на кандебарията на БойкоСоциологическо проучване, в което процентите на ГЕРБ и БСП са почти еднакви, донесе в студиото на „Всяка неделя“шефката на политическия кабинет на Борисов, Румяна Бъчварова. То обаче не беше показано на зрителите, а само бе намекнато за него.

Бъчварова, която е социолог обясни, че това били временни нагласи на хората, защото е зима, защото са бедни, но през пролетта ще осъзнаят, че ГЕРБ е единствената сила, която може да спаси страната и на изборите ще гласуват правилно. Тя за пръв път официално отрече, че в момента има поръчкови и платени социологически проучвания. Борисов пари за такива не давал, другите партии също, защото социолозите държали повече на авторитета си, отколкото да вземат хонорар и после да станат за смях и да си изгубят бизнеса.

Цифрите са верни, потвърди тя. ГЕРБ ще победи, защото няма никаква друга алтернатива. Бойко и СергейНяма личност, която да се противопостави на Борисов. Социоложката нарече Кунева човек без политическа заявка и без ясни индикации за политическа принадлежност. Затова и я постави под четирипроцентовата бариера. Тя обясни, че според нейни проучвания в бъдещия парламент ще влязат три политически сили – ГЕРБ, БСП и ДПС, като не се изключва да преминат прага и някои малки формации, които са се коалирали. Властта ще е пак на ГЕРБ, категорично каза шефката на политическия кабинет и отхвърли възможността за коалиционно правителство.

За Борисов каза, че е роден лидер, че много бързо взима решения, но не се срамува после да даде крачка назад и да си ги поправи, ако е сгрешил, че през четирите години управление е станал по-диалогичен и вече изслушва внимателно чужди мнения и е човек, който ще продължи да управлява страната. Нямал гафове досега, а само дребни грешки в кадровата политика. Назначавал случайни хора във властта на много високи постове, но като видел, че не се справят, ги уволнявал. По бензиностанциите ли ги среща, не се сдържа Кеворк, а тя отговори невъзмутимо: „И там“

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F0vVtJTcKwo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Вие от „Скандално“ кога ще се научите да слагате дати. Било е зима, днес на 31 август

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.