Киселото зеле е натурална виагра

Влияе положително върху либидото и на двата пола

Секс
Секс

Учени от Кралския колеж в Лондон разкриха, че киселото зеле влияе изключително положително върху сексуалния живот на хората и на практика е най – мощната натурална виагра. Изследванията на медиците доказват категорично, че редовното похапване стимулира желанието за секс и може да превърне всеки в неукротим тигър.

Действието на природния продукт е точно толкова силно, колкото и ефектът на виаграта. За разлика от синьото хапче обаче, туршията от зеле е напълно безвредна и има положителен ефект не само върху либидото, но и върху целия организъм.

Киселото зеле спомага добрия секс
Киселото зеле спомага добрия секс

Благотворното действие на киселото зеле се дължи на факта, че съдържа в себе си много полезни вещества. Изключително богато е на витамини А, В, С и К, на минерали и лактобацили. Някои от изследователите са убедени, че ферментиралото зеле е по – полезно дори от пресните зеленчуци.

Особено положителен ефект има и при хората с храносмилателни проблеми, защото млечнокиселите бактерии в него влияят положително на чревната флора и имат силно противомикробно действие. На практика подпомагат полезните чревни бактерии и възпрепятстват растежа на болестотворните организми.

В някои среди се смята, че киселото зеле е изключително силно оръжие в борбата с раковите заболявания. Това също се дължи на бактериите на млечната киселина, които активират имунната система на тялото, което води до засилена съпротива срещу раковите образувания.

След вечеря с кисело зеле:

http://www.youtube.com/watch?v=sE9eAi_pRvs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.