Съдят войници за групово изнасилване на млада жена (18+)

Зверството на четиримата изроди потресе цяла България

Полиция
Полиция

В първите дни на месец март 2012 година, нищо неподозиращата 22 годишна Мария, отива на дискотека с приятелка в Павел баня. Младите дами са в настроение и нищо не предвещава ужасът, който едната от тях ще изпита няколко часа по – късно.

За свое нещастие, в заведението Мария се засича със своето старо гадже Михаил Пенчев и неговият приятел Ивелин Бубев. Въпреки че двамата са прекратили сексуалните си отношения преди няколко месеца, мъжкарите на няколко пъти дърпат жената да излезе пред дискотеката, за да „разговаря” със стария си приятел.

Тя отказва категорично и те я издебват, когато отива до тоалетната. Въпреки съпротивата я издърпват със сила навън и заявяват, че очакват от нея да им направи френска любов. Мария отказва, след което следват свирепи заплахи и силни шамари. Оттук нататък историята се превръща в брутална сцена от филм на ужасите и е

строго забранена за лица под 18 години

Четирима изнасилват млада жена
Четирима изнасилват млада жена

Изродите замъкват изплашената Мария в намиращия се наблизо парк и въпреки студа я разсъбличат чисто гола. Натискат я докато падне на колене, след което я карат да ги задоволява орално.

След това качват момичето на колата и политат към пуста местност, на няколко километра извън града. Обаждат се на двама свои приятели и обясняват, че са намерили мераклийка, която ще изпълни всичките им сексуални мечти. На поканата откликват приятелите им Дарин Трифонов и редник Васил Ковачев от дивизията в Казанлък. Новодошлите демонстрирали още по – голямо зверство от първите и подложили младата жена на всякакви сексуални гаври.

Тогава изнасилването се превърнало в истински кошмар. Четиримата се въртели около Мария и докато задоволявала един от тях орално, другите  я изнасилвали анално. Старото й гадже Михаил непрекъснато

налагал жертвата с дебела пръчка и я удрял с юмруци по цялото тяло

Извергът останал напълно безчувствен към сълзите и молбите на жената, в която доскоро бил влюбен. След като мъжете задоволили напълно зверството по няколко пъти, закарали Мария пред дискотеката и я изхвърлили гола на улицата. Тя успяла да се добере до дома си, като изпитвала неописуем ужас, страх и болка.

Инициаторът Михаил е арестуван бързо, след подаден от семейството на жертвата сигнал. Полицейските документи го описват като човек с ниско образование и странни обноски. Многократно осъждан е, с богато криминално досие.

Почти година след зверството, Военният съд в Пловдив започва делото за зверското изнасилване и блудство. Военният Васил Ковачев е уволнен и заедно с други двама са с мярка за неотклонение „Подписка”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

    • Не! В България закона пази престъпниците,а не жертвите,както е в белите страни!

  1. Това е резултат от ниско образование и възпитание. Липса на всякакви ценности, функция от свинското ни материално общество и резултат от рошите примери на политици, водещи, роднини. Ето Ви да какво води бързото и криминално забогатяване. Нужна е също свирепа присъда, но какво решава тя за момичето и за извършителите??? важното е да не се допуска. Нужен е и контрол върху алкохола, както е направен за цигарите!!!!

  2. Да се върнат смъртните присъди! За такива само смърт! Това момиче ще е осакатена душата му докато е жива. Безнаказаност цари навсякъде и това дава сила на извергите, действат смело. Да се върне смъртната присъда!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.