Слави рекетира поп – фолк звездите

За да ги пусне в предаването си

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Всички поп – фолк изпълнители плащат на Слави Трифонов, за да се появят в неговото шоу по Би Ти Ви. За това се оплакаха няколко разплакани певици, които така и не могли да съберат достатъчно средства, за да седнат на прословутото диванче.

„Слави приема с отворени обятия само тези, които му плащат тарифите. А нас, които едва прохождаме и нямаме достатъчно пари, слънцето не ни огрява. Когато говорихме с хора от екипа ни беше казано, че това е един от многото начини да се пребори кризата, обхванала всички сектори на икономиката. Ама това са пари, тези хора имат ли представа колко микрофона трябва да счупим да си платим?” – окайваха се сами момичетата.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Преди време Слави Трифонов въведе специално правило, съгласно което всички изпълнители от поп – фолк гилдията първо трябва да си платят, за да бъдат допуснати до участие. Интересен факт е, че за помощ към Дългия се обръщат най – вече фолкаджиите с проблемна кариера, които са готови на всичко за шанса да напомнят за себе си и така да останат на сцената.

Слави Трифонов е на мнение, че това е изпитан метод за правене на пари и трупане на телевизионен рейтинг. Честото появяване на различни чалга звезди в предаването обаче напълно отчая и малкото останали фенове на шоумена и ги накара да се заричат, че повече няма да гледат толкова скучно предаване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5NTFh0vcxMk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Прав е МанавСлав- да го духат бедните и талнталиви чалгарки .Лапай правилният микрофон и ще се издигаш в йерархията.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.