ДесиСлава и Светлозар на романтична почивка в Словения

Певицата не изключва и сватба

ДесиСлава и Светлозар
ДесиСлава и Светлозар

След дългите месеци на принудителна раздяла с любимия Светлозар Савов, страстта на ДесиСлава избухна с опустошителна сила и отнесе всичко по пътя си. Певицата най – накрая намери покой в прегръдката на своя любим и двамата се отдадоха на взаимната си привързаност.

За да забравят лошото и да се разтоварят от безкрайните ангажименти, младите решиха да захвърлят всичко останало, впускайки се в живописно туристическо приключение из Словения. После напускаха в интернет цели купища с прекрасни снимки от своя планински круиз, които предизвикаха стотици положителни коментари.

ДесиСлава и Светлозар
ДесиСлава и Светлозар

Потребителите на мрежата отправиха редица хвалебствени благопожелания към милата двойка. Те препоръчаха на ДесиСлава да не обръща внимание на завистниците, които под пара започнаха да тръбят, че Светлозар е доста по – малък от нея и това ще се отрази пагубно на нейното реноме. Напук на всички злодеи, певицата и приятелят й изглеждат истински влюбени и щастливи, което зарази техните фенове и ги направи по – добри.

Хора от музикалния бизнес издават, че любовта на ДесиСлава към Светлозар не само не е пагубна за кариерата й, но дори е и много полезна. Защото след всяка тяхна среща, певицата се зарежда с положителна енергия и това й дава сила на работи непрекъснато, за да радва почитателите си с нови поп и чалга парчета.

ДесиСлава говори за любовта си към Светлозар:

http://www.youtube.com/watch?v=MRF7uLGYFMc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.