Мария Илиева крие испански корени

Има прабаба в Испания

Мария Илиева
Мария Илиева

Чаровната и гореща поп изпълнителка Мария Илиева има испански корени. За това разказаха нейни приятели и уточниха, че тя не обича да говори по въпроса поради известни само на нея причини.

Оказа се, че едната прабаба на популярната певица е родом от Андалусия, но заради гражданската война в Испания, емигрира на Балканския полуостров. Подгонени от дивите орди на Франсиско Франко през тридесетте години на миналия век, десетки хиляди испанци търсят спасение по всички точки на Европа.

Мария Илиева
Мария Илиева

„Дълго време се чудихме откъде Мария Илиева има този афинитет към онази култура и едва преди няколко седмици тя ни разказа, че всъщност е с испанска кръв. Наистина, в онези години е било страшно там и много хора са потърсили спасение в други краища на континента” – споделят нейни другари.

Явно слабостта на Мария Илиева е причината да забие португалският изпълнител Тони Карейра в края на миналата година. Тогава в медиите се заговори, че двамата си паснали страшно много и дори обмислят да се женят през пролетта. Те се срещнаха на музикален фестивал в Полша и искрите на любовта припламнали още след първите думи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=n9yazJ621iI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.