Деси Зидарова ражда наследник на наркомафиот

Деси ЗидароваДеси Зидарова бе забелязана на светско парти  в напреднала бременност. Тя ще роди наскоро детето на Михаил Младжов, който бе арестуван през лятото за  разпространение на накотици. В колата, с която пътуваха с Деси и децата, бяха открити 200 грама кокаин при внезапна полицейска проверка.

Мъжът й каза, че не знае как наркотикът се е оказал там и че му е подхвърлен, но въпреки това остана в ареста. Деси се яви като негов защитник и помоли да го пуснат под гаранция, понеже няма къде да се укрие, но молбата й не бе уважена. Тогава никой не знаеше, че тя е вече бременна и очаква детето им. ДесиДвамата се ожениха на пищна церемония в Солун, но съвместният им живот трая само десет месеца. Оттогава Младжов е в затвора. Деси има две деца от предишния си брак  с бизнесмена Веселин Янев.

След развода те останаха при нея, а новият й съпрег доведе своето и се грижеха и за трите. Преди да се оженят, Деси имаше връзка и с алкохолния бос Стайко Стайков, коъто сега също не може да й помогне, понеже се укрива заради неплатени данъци. Госпожата явно има навика да се обгражда с неподходящи мъже и да си създава врагове. Самата тя пък беше пребита с бухалки от неизвестни лица преди няколко години. Така и не стана ясно чии интереси беше настъпила и защо изяде боя. От ареста на съпруга й, досега, тя не беше се появявала на светски партита и никой не знаеше, че е бременна. Това ще е третото й дете, което временно ще расте без баща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.