Карбовски бяга от Нова тв, влезе в схемата на ТВ7

КарбовскиМартин Карбовски окончателно скъса с Нова телевизия, съобщиха медиите. Причината била  разногласия между него и шефовете на телевизията. Той сподели, че от септември имал разни неприятни моменти с шефовете си.

И затова взел решение да се оттегли. Според него заслужавал много по-добро отношение /да се подразбира хонорар или заплата/ заради рейтинга, който правел с предаването си. Освен това Кеворк Кеворкян го бил посъветвал да не продължава с това темпо и да спира от време на време. Странно е, че след това изказване на Карбовски днес, неговото предаване „Карбовски директно” го има в програмата от 16 часа. Карбовски1Кое е вярно и кое не, предстои да видим.

„Отечествен фронт” пък ще се води от Нина Александрова, която бе част от екипа и остава. Продуцент на двете предавания е „Телеман”. Той остава в Нова. Целият конфликт всъщност е инспириран от ТВ7, която иска да вдигне рейтинга си и да стане трета национална телевизия, като измести от това място Нова, шушукат в тв средите.

Амбициите на Бареков са подкрепени и от фирми, приближени до властимащите. Те са налели солидно количество пари на Бареков, а той примамва журналистите на Нова с двойни заплати. Оттам вече си отидоха Иван и Андрей и започнаха „Сблъсък”, привлечен бе и Нико Тупарев заедно с всичките му продукции. Грабнати бяха и „Господарите на ефира” – Зуека и Рачков, а сега са наред Венета Райкова и други водещи журналисти. ТВ7 открадна кадри и на Би Ти Ви. В момента атакува зрителите със зрелищни предавания и се опитва да вдигне рейтинг. От Нова отказват коментар за случващото се.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.