Браво! Дими ще осиновява дете

Дими дъщеряДими от Биг Брадър взе неочаквано и смело решение, с което изненада както близките си, така и всички, които го гледаха в предаването. Той споделил, че иска да отгледа дете и да му даде бъдеще.

Идеята му дошла, докато бил в Сомалия по работа и видял хилядите бездомни и нещастни дечица. Брадърът осъзнал, че може да помогне поне на едно и да го извади от мизерията и кошмара, в който живее. За мъж, който живее сам и има различна сексуална ориентация това решение е равносилно на подвиг. Димитър Но той е готов да жертва личния си живот и съзнателно избраната самота, за да направи едно дете щастливо.

В самото предаване той сподели, че е интроверт, затворен тип, чувства се най-добре сам и понякога контактите с много хора му пречат на заниманията. Сега обаче е готов да се промени и да стане едновременно майка и баща. Смъртта на дъщеря му Деметра страшно го е променила. Той е станал сякаш друг човек. Много по-чувствителен, много по-състрадателен, твърдят негови познати. Явно загубата го е накарала да преосмисли живота си. Отделно той сподели в предаването, че много обича децата и за своите е направил почти всичко, което е могъл.

Явно обаче не е било по силите му да се изправи срещу съдбата да спаси дъщеря си. Тя посегна на живота си, докато той беше в Брдъра и психолози се затичаха да м съобщят колкото може по-внимателно лошата новина. Съквартирантите не знаеха какво е станало и до последно си мислеха, че зрителите са го изгонили. Дими замина с бившата си жена за Англия да утешат другата си дъщеря и да погребат Деметра. Сега той е решил в паметта на детето си да помогне на друго и да му даде шанс в живота, обич и топлина. Все още не е казал официално българско сираче ли ще избере, или някое бедно сомалийско дете, от чиято съдба е потресен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hIqAnhsPmxU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.