Лицемерно! Митко Пайнера искал да откаже милионите, но не можел!

Митко ПайнераГотов съм да се откажа от парите по оперативната европрограма, но не зная кого ще стопли това и кому е нужно. Те не могат да се пренасочат, каза днес Митко Пайнера. Скандалът избухна вчера, когато стана ясно, че близо два милиона евро ще получи телевизия „Планета“ за нова техника и оборудване и за подобряване на услугата на телевизията, както и за заснемането на по-качествени клипове. От Съюза на артистите казаха, че това е кощунство и ако ЕС иска да финансира културата в България, то има театър, кино и други изкуства, които не са така пошли и не чалгаризират нацията. Димитров каза, че е спечелил тези пари с проект, имал е късмет сред шест подадени проекта и с тях освен нова техника и ще осигури и нови работи места.дискотека1 Нови работни места, но къде? – реплекираха го театралите. В кръчми и клубове, където се кълчат силиконови певици и създават псевдоизкуство. Скандалът продължава да се вихри и из социалната мрежа. Българите питат точно чалгата е най-важното, в което ЕС трябва да инвестира у нас. Ако ще е фолклор, то нека той да е автентичен български, да се насърчат тези, които са носители на народната песен и традиции, а не на онези, които полуголи стенат за луна, звезди, пиячка и секс. Димитров отговори, че в момента това било най-актуалното изкуство у нас, имало най-голяма публика, но щом театралите толкова настоявали, можел да им преотстъпи парите, но по закон това било невъзможно. ЕС ги дава за чалгата и ако не се използват по предназначение, ще си ги вземе обратно. Пайнера разгорещено отрече, че е спечелил проекта с помощта на управляващите и защото е член на ГЕРБ. Членството ми е политическо убеждение, а това са пари, поясни той. Той каза и че не е верен слухът, че певците му ще пеят безплатно на партийните митинги по време на изборите. Това било бизнес и всяка партия трябвало да си плати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Само да те гепна дънките ще цепна -оппса, опппса-върви народе възродени „към светли бъднини върви!“.

  2. Пари за чалга ??????????????????? Не е за вярване…пари заслужава киното , театъра, операта, естрадата дори на цирк е по-добре отколкото за тази евтина музика..тия наистина се подиграват с хората…..народа пари за хляб нямат тия пари за цигании дават хахахаха лелелеле до къде стигна България хахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. При положение,че Пайнер взема от всяка певица за албум по 10-20 хил. лева, от кабелните оператори дето му излъчват двете телевизии по 30 бона на месец и от тиражите на касети, дискове и DVD-та още милиони как може от правителството да му помагат за проект на 2 милиона лева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е гнусно и свръх нахално и от Пайнер медия и от Герберската подкрепа!!!!!!!!!!!!!!!! По-добре да се дадат парите за театри, фолклор ама истински или за социални домове и др. До сега Пайнер Медия разполага с най- модерната техника за записи и озвучване на концерти!!!!!!! Въобще нямат нужда от помощ! Има др. музикални компании, които излъчват много повече бг фолк и те имат нужда от такива проекти! Иванаки… Няма нужда от повече коментар………………………….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.