Благородно! Влади Въргала дари пари за болни деца и сираци

Шоуменът доказа, че дори и у нас има звезди с разум и сърце

Влади Въргала
Влади Въргала

Великолепният актьор Владислав Карамфилов обяви в личната си интернет страница, че е дарил сумата от 6 000 лева в помощ на домове за сираци. За разлика от други свои именити колеги обаче, той предпочете да не вдига излишен шум по медиите за благородната си инициатива и да не парадира с това.

Влади Въргала не пожела да уточни за кои домове точно става въпрос и само разкри, че те са в провинцията. Според неговите наблюдения, децата без родители в столичните сиропиталища все пак живеели малко по – добре, сравнено с другите в някои от затънтените краища на България.

Владислав Карамфилов - Влади Въргала
Владислав Карамфилов – Влади Въргала

„Имам предвид, че няма да дам парите в София, защото тук нещата наистина все пак са малко по – добре сравнено с провинцията. Там дечицата наистина имат в пъти по – голяма нужда от средства. Предпочетох да направя дарението тихомълком със собствени средства, вместо да пея и танцувам по телевизията, за да събирам смс-и. Просто бях провокиран от някои факти, които научих наскоро” – сподели Влади Карамфилов.

Актьорът уточнява, че според него човек трябва да остави нещо след себе си, ако иска после сам да намира. Освен това, преди известно време той се зарече да помага с каквото може на хора в беда, след като лекари му поставиха тежка диагноза. След като преживя първоначалния шок, Влади Въргала обеща пред себе си, че до края на дните си ще се опитва да помага с каквото може на по – бедните от него.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=y86VqrSlMjY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.