Смях! Зуека и Рачков се появиха на интервю по болнични халати

ЗуекаВерни на чувството си за хумор, Зуека и Рачков се появиха в рубриката „Събеседник по желание“ голи, само по халати. Това стресна Кеворк, който е известен с липсата си на чувство за хумор, а когато му подариха и на него халат, за да водят разговора като равни, той се смути и откровено каза, че го е срам.

Всъщност планираният разговор не потръгна, защото от една страна раболепието на водещия пренебрегна събеседниците и ги накара да чакат 25 минути след определения им час. Причината? Министър Найденов, разбира се, който се беше появил в „Гореща точка“ и като взе думата, забрави да я остави. Водещият не смееше да го изгони, защото все пак е министър от управляващите, които му плащат. Миро трябваше да бъде оставен да излее всичката си злъч срещу Тройната коалиция и нейната вина за Дюнигейт, за което пък съответната коалиция и хабер си няма.Рачков След като той благоволи да си тръгне, събеседниците най-после влязоха. Те тъкмо обясниха защо са по халати, как цялото ни общество боледува и как трябва да се разширят лудниците и построят нови, за да има къде да презаредят моторите средно нормалните хора, които още не са хукнали с брадви и ножове, но са на път. На Кеворк и тази тема не му хареса и тъкмо се чудеше какво още да попита, прозвуча безпардонният глас на оператора, че има още 30 секунди до финалните реклами. Водещият се изнерви съвсем, а събеседниците му се спогледаха с неизречения въпрос – защо все пак сме дошли. Така зрителите, които искаха да гледат любимците си от екрана в човешки аспект, останаха излъгани и се наложи да гледат реклами. Кеворк обеща да продължи интервюто на запис и да го пусне следващата неделя. Ако има време…А Рачков и Зуека явно се оказаха пророци, щом предварително се бяха въоръжили с халатите. При следващата покана вероятно ще дойдат направо с усмирителни ризи и запушени усти и само ще обръщат очи, ако случайно има време да ги питат нещо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Напълнихте ми душата приятели! Смях се на поразия защото си спомням как веднъж в Добринище и аз се появих по халат .Сите „парясници“се чудеха с целия ли съм или нещо съм мръднал.Утрото обаче те се редяха пред аптеката болни ,кихащи а язе гордо се разхождах по площадо!
    Какво искахте да покажете на моя приятел Кево ,може би само той разбра.И язе разбира се!
    Поздрави от мене зета на Банско и га одите каде Банско и ви рекат“Добре сте ни дошле ,га си бегате“,сещайте се за мене!Они нема да Ви изпроводят тогаз!

  2. Е точно на тези ли се спря КК да бъдат в тази рублика.Много бяха безинтерестни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.