Годжи в секс афера с Цветелина Грахич

Грахич е новата любовница на Годжи

Георги Милчев - Годжи
Георги Милчев – Годжи

Секс връзката между Георги Милчев – Годжи и певицата Цветелина Грахич вече е факт, издадоха хроникьори. Двамата били засечени заедно на светско парти в известна столична пицария, по време на което не криели симпатиите си един към друг.

Очевидци се кълнат, че при влизането си в заведението новите влюбени се държали за ръце и дори не си правели труда да се крият от любопитните погледи на хората. Заигравката продължила и вътре, като Цветелина на моменти се държала доста фриволно и през пет минути налитала да го целува и храни.

Цветелина Грахич
Цветелина Грахич

Хора от екипа на Слави Трифонов обаче официално отрекоха, че между Годжи и Грахич има нещо повече от обикновена колегиалност. Намериха се обаче и такива, които потвърдиха с половин уста, че напоследък наистина се носят слухове за тяхната близост, но никой не смеел да говори по темата, за да не бъде наказан. В интерес на истината не са малко хората, които предричат избухването на опустошителна любов между вокалистката и басиста.

В „Шоуто на Слави” се говори още, че евентуалната връзка между Годжи и Цветелина Грахич ще е от полза и за двете страни. За него – защото ще има младо и засукано гадже, което непрекъснато му е под ръка. А за певицата любовната афера с дясната ръка на Дългия ще е повече от благотворна за кариерното й развитие. Доказателство за това е, че тя вече издаде първата си самостоятелна песен „Искам те пак” наскоро и вече две седмици парчето непрекъснато се върти по най – големите медии.

Виж „Искам те пак“ на Цветелина Грахич:

http://www.youtube.com/watch?v=Zkb7iRLSIdM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.