Вики от Мастило: Цяла година вдигах щанги, сега ще почивам

Виктория Терзийска
Виктория Терзийска

Не се страхува от излишни килограми

Певицата Виктория Терзийска призна, че възнамерява да мързелува с пълни сили по време на настоящите новогодишни празници. Това на практика щяла да бъде нейната награда и начин да се отпусне, защото цяла година не спирала да вдига щанги във фитнеса и да тренира.

„Иска ми се да разпусна по възможно най – мързеливия начин по време на празниците. Цяла година се блъсках в залата, защото съм изключително активна като човек. Нямам никакви притеснения, че ще напълнея и дори да се случи, после бързо ще вляза във форма” – казва тя.

Виктория Терзийска
Виктория Терзийска

Вики от Мастило признава, че целогодишно е отдадена на спорта, чрез който поддържа изключително елегантната си фигура. Заниманията във фитнеса обаче са й напълно достатъчни за добра кондиция и външен вид, поради което няма нужда да се тормози и със зверски диети. Смята, че по време на празник човек може малко да му отпусне края, но без да прекалява.

Виктория Терзийска допълва, че за нея все пак Коледа и Нова година не са само „тъпчене и ядене”, а и време за приятни разходки сред природата и мили срещи с близки приятели. На храната разбира се трябвало да се отдели специално внимание, за да бъде приготвена с много любов и голям мерак.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DteOt3bcJN8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.