Алисия скъсала от секс Ники Михайлов преди края на света

Алисия уморила Ники от секс
Алисия уморила Ники от секс

Зверски секс маратон изцедил силите на футболиста преди Апокалипсиса

Алисия останала безчувствена към тежката контузия на своя възлюбен Ники Михайлов и през последните няколко нощи му скъсала ританките от секс. Красавицата останала напълно безчувствена пред оплакванията му и в очакване на Апокалипсиса налитала като разярена тигрица. За това признал без бой потърпевшият пред свои приятели.

„От няколко вечери подред не спираме да се въргаляме до първи петли. Направо си е като за края на света, тя и Алисия това вика. Понеже навсякъде ни надуха главите с този Апокалипсис, ние в крайна сметка решихме да си наваксаме цялото пропуснато бъдеще, пък да става каквото ще” – похвалил се той.

Алисия и Ники Михайлов
Алисия и Ники Михайлов

Алисия също разказала подобна история пред близките си другарки, само че се изразила по малко по – мек начин и не говорила само за секс. Тя разкрила, че в последните дни младият Михайлов е станал същинско съкровище и подхождал изключително внимателно в отношенията си към нея.

Пред хората се държал като най – галантния кавалер и я придружавал където и да отиде. Непрекъснато засвидетелствал чувствата си към нея и освен със страстните ласки, я изненадвал с малки, но свидни подаръчета.

Запознати с историята на Алисия и Ники Михайлов обаче са убедени, че певицата използвала настъпващия край на света само като претекст, за да не се дърпа юнакът много – много когато зажаднее за секс. А тя се възползвала с пълни сили от факта, че той си стои при нея заради неприятната спортна травма.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.