Ужас! Вижте как рускиня се превърна в жив скелет след диета за отслабване! (Видео)

Жив скелет след диета
Жив скелет след диета

На 39 години тежи само 25 кила!!!

Рускиня се превърна в истински жив скелет и заприлича на зомби, след като преди години се подложила на зверска диета за отслабване с намерението да стане по – привлекателна. Сега 39 годишната Валерия Левитина тежи едва 25 килограма и полага истински усилия, когато трябва да стои изправена и да се движи.

В детските и юношеските си години, рускинята била съвсем нормална и симпатична. След като с родителите си обаче се преселили от родината в САЩ решила, че трябва по нищо да не отстъпва на американските модели и се комплексирала страшно много.

Левитина като млада
Левитина като млада

Понеже се мислела за много дебела, наложила си спартански начин на живот, лишен от почти всякаква храна. Убийствената диета за отслабване първоначално дала добри резултати и повишила самочувствието й, като дори успяла да вземе участие в конкурс за миски. В крайна сметка обаче безкрайните ограничения взели здравето й и преди няколко години се оказала с опасност за живота.

Сега Валерия е помъдряла и съветва младите жени да не се подлагат на такива автозверства и да се харесват такива, каквито ги е направила природата.

„Ето какво направи с мен диетата за отслабване, която започнах сама в името на красотата и с надеждата да привличам мъжкото внимание. Аз съм може би най – лошият пример за всички млади жени, които възнамеряват да робуват на модата. Стигнах дотам, че всички храни за мен са еднакви на вкус и отдавна забравих сладостта на шоколада. За да оживея, сега съм принудена всеки ден да изпивам литри кафе” – споделя тя.

Валерия Левитина в настоящия момент пребивава в Монако по препоръка на специалисти. Според лекарите, топлият климат в кралството ще й повлияе добре, но засега няма никаква съществена промяна в здравословното й състояние. Единствените пари които получава е издръжката за безработни.

Виж видео с Валерия Левитина:

http://www.youtube.com/watch?v=meZLT3oTG4c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.