Шок! Багата помлял от бой Орлин в къщата!

Багата набил Орлин в Къщата
Багата набил Орлин в Къщата

Като извинение подарил победата на певеца

Истината за малко неочакваната победа на поп изпълнителя Орлин Павлов във „ВИП Брадър” лъсна почти месец след края на шоуто. Хора от кухнята на предаването издадоха, че във фаталната вечер през която Багата се напи до безпаметност, той изпробвал силите си върху крехкия певец и буквално го размазал от бой.

Скандалът обаче на секундата е бил потулен от продуцента Нико Тупарев, който дори взел драстични мерки. Всички хора от екипа, както и всички участници, били предупредени и откровено заплашени да си мълчат, защото после щели да ги съдят за неизпълнение на договорите. Във всеки контракт имало специална клауза, която да запечата устата на всички за новини, които не са изгодни на шефовете.Орлин

Новината за побоя между Багата и Орлин бе потвърдена с недомлъвки и от звездната красавица Златка Димитрова, при участието й в предаването на Венета Райкова. Плеймейтката разкри, че зрителите са станали жертва на умишлен шантаж и от тях са скрити именно най – интересните моменти.

„Багата наистина става опасен, когато си пийне. С Орлин през въпросната вечер се спречкаха, но така и не разбрах защо точно. Със сигурност имаше някакъв конфликт. Впоследствие той пострада доста сериозно от яростта на Благой. През това време аз обаче бях в другата стая, това ми го разказаха другите” – сподели Злати.

Според непотвърдена от официални източници информация, Благой буквално е размазал певеца. След като се сдърпали първо го надънил на няколко пъти в ребрата и ситуацията е щяла да стане неудържима, ако охраната не е взела спешни мерки за прекратяване на мелето. Следващата жертва на самбиста бил не друг а Къци, който на свой ред е бил нападнат. Той обаче се усетил да избяга в залата за фитнес, където се заврял под лежанката, за да не го намерят.

В крайна сметка, пребиването на Орлин от Багата е била причината, боецът да бъде изваден за няколко дни от къщата под претекст, че се нуждае от лечение. Певецът пък се уговорил с продуцентите да спечели играта, но за сметка на това да си мълчи. Други слухове пък говорят, че той е взел доста голяма сума на ръка и от самия Благой, за да си държи устата затворена.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

    • Изобщо не са простотии Иван.Благой е нападнал Орлин но охраната се е намесила и не се е стигнало до нещо по сериозно.Той щом не му пука от камерите представете си какъв е по дискотеките и клубовете.Явно не си е взел поука от това което му се случи.

  1. Ако е вярно , има кой да го накаже и него .Веднъж му се размина на тоя пияница .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.