Лиляна Павлова призна: Дядо ми беше министър по времето на комунизма

Лиляна Павлова
Лиляна Павлова

Борисов не знаел кой е дядо й, когато я назначавал на работа

Министърът на благоустройството Лиляна Павлова се разконспирира и призна, че е внучка на министъра от годините на комунизма Георги Павлов. Това тя направи пред най – скандалния политически хроникьор в историята Кеворк Кеворкян и за да се избегнат недоразумения уточни, че министър – председателят Бойко Борисов не е знаел този факт, когато я е назначавал.

Министърката допълни още, че за нейно най – голямо съжаление, дядо й Георги няма как да е съпричастен към сегашните и успехи, защото починал преди около десет години. Хората обаче още го помнели с добро, по нейните думи, и това се отразявало и на самата нея.Борисов атака

Така например наскоро се наложило да спасяват няколко стръка блатни кокичета, защото невинните цветчета неволно се изпречили на пътя на магистралата, която се строи. Тогава някакъв човек отишъл при нея и споделил, че навремето е гледал как дядото на министърката е садил въпросните кокичета, а сега тя продължила делото му, като на свой ред ги спасила.

Иначе водещият Кеворк Кеворкян не престана да раболепничи пред Павлова и я посреща гръмко, наричайки я „Господарката на магистралите“. След това мустакатият я попита дали няма да има проблеми, задето се е съгласила да му гостува, сякаш и двамата си нямат никаква представа, че предаването му се финансира именно от партията на управляващите ГЕРБ.

В крайна сметка министър Лиляна Павлова се похвали сама, че на нейното място трябва да притежаваш отлични мениджърски способности, за да успееш. Тоест, чрез доброто управление се постигали отлични резултати, защото хората се мотивират по най – правилния начин. За разлика от бившия премиер Сергей Станишев, чиито политически идеи така и не успяла да разбере.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hhpde68AItU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Като е министър на строежите, знае ли какъв е състава на бетона и от какво се правят тухлите?

  2. Щам и тази продажна пикла започна да изрежда заслугите на своите прародители, значи предчуства края на нейнея патрон и си прави на ни лук яла ни лук мирисала. По същество тя си подговя алиби пред бъдещите управници.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.