Пепа Секса: Примамвам мъжете с кюфтета!

Пепа Секса
Пепа Секса

Прелъстявала любовници с пържени кюфтета

Популярната фолк певица Пепа Секса призна, че според нея любов не съществува, поне в поетичната й форма. На този свят наистина имало кратковременна привързаност към партньора, но колкото и силна да е тя в определен момент, рано или късно всичко се изражда и се свежда до чисто сексуални отношения.

Изпълнителката на „Синя прашка” споделя още, че липсата на любов не значи, че не можеш да бъдеш верен на своята половинка или да не я уважаваш. Разбирателство винаги е имало и ще има, но то се крепи преди всичко на взаимното уважение.

Без секс обаче нищо на този свят не можело да бъде истинско. Вече доказала се като жена, изпълнителката разкри и една от най – дълбоко пазените си тайни, за това как е прелъстявала мъжете в началото на своята кариера. Когато си харесвала някой левент, винаги го канела на вечеря в дома си обещавайки, че ще му приготви най – вкусните кюфтета на света.

 И  Пепа Секса минава към  бракуваните дами
И Пепа Секса минава към бракуваните дами

„Тогава бях много капризна по отношение на мъжете. Като всяко младо момиче и аз исках да имам купища обожатели, които са готови да скочат в огъня заради мен. Повечето от избраниците се даваха лесно, но имаше и костеливи орехи, които започваха да се дърпат още при първия позив. Тогава измислих да ги примамвам с моите вкусни кюфтенца, на които никой мъж не може да устои” – споделя Пепа.

Тя е категорична, че в днешното модерно общество няма нищо срамно да признаеш как правиш секс и как стигаш до еротично съвършенство. Още повече, ако чувствата са искрени и гори огънят на страстта. Понякога й се налагало да се адаптира за броени дни от семеен към ергенски начин на живот, но това било само в някои кратки моменти.

Тези времена вече отдавна са отминали за Пепа Секса. Сега тя се е укротила достатъчно, за да полага грижи за петгодишната си дъщеричка Маги, която от години гледа сама. Иначе живее с приятеля си Цветелин, с когото са заедно от почти две години. Баровецът дори и предложил брак, но засега не уточняват кога смятат да минат под венчилото.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uNFWulBVtvk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.