Изгониха Цеце ден преди финала

ceceМакедонката Цеце бе изгонена преди малко изненадващо от Брадъра. Два дни преди това продуцентите се „сетиха”, че трябва да отпадне един от петимата финалисти. Веднага пуснаха линии за гласуване и тръгнаха да събират още СМС-и. Отстраняването на Цеце от играта няма никаква съществена причина, освен, че е македонка.

През цялото време тя се държа разумно, културно, не влезе в коалиции, не крещя, не говори на никого зад гърба. Единственото й „прегрешение” беше, че се влюби в Борислав, но той така и не отвърна на чувствата й. Разиграваше я като котарак и държеше мишлето в капана. То пък му переше дрехите, правеше му масажи, изпълняваше всяка негова прищявка. Последната вечер даже се съгласи да излезе полугола от кутия за торта и да потанцува, за да го зарадва за рождения му ден. cece1Цеце два пъти благодари на българските зрители, че са я подкрепяли и че е стигнала до финал. Това я изненадало приятно, тя смятала, че ще стои една две седмици. Първото, което ще направя е да си включа телефона и да се обадя на нашите вкъщи, че съм добре, каза тя. За бъдещето си с Боби сподели, че ще й е много приятно, ако се видят в края на предаването, но не беше особена оптимистка. Самата тя усети чувствата му и каза, че ще е щастлива и да останат добри приятели. Манекенката задочно му пожела да спечели Брадъра и си тръгна. А дали това точно беше вотът на зрителите, един Брадър може да каже.

Визитката на Цеце. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Какви зрители,кви 5 лева.Един месец гледаме Боби как прави гимнастика и….нищо…..и не го и гонят .И накрая ще вземе да спечели и ще обявиме сезона за провален.Не трябваше да гоните момичето ,тя е по интересна от толупите вътре.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.