Стойка смята да се поправи и да не крещи вече

Три грешки открила в поведението си Стойка, каза самата тя в изповедалнята. Първата била, че не се опитала да поговори като с хора с тризначките, а направо ги нападнала и им обявила война. Така и не разбрах какви са, много от съквартирантите намериха общ език с тях и сладко си бъбреха, а аз не можах. Приех ги като врагове и това е.

Сега, ако ми се даде възможност, ще наваксам този пропуск. Втората ми грешка е, че давах воля на емоциите си и крещях. Не можех да потисна агресията в себе си. Но не съм виновна, защото вътре средата е изкуствена и няма къде човек да излее парата. И третата ми грешка е, че приемах някои за приятели и мислех, че ще застанат на моя страна, но те не се оказаха истински приятели. Прекалено пресметливо Стойка посипа главата си с пепел на последната финална права и успя да остане в Къщата. Още от първия ден за някои тя беше и си остана най-мразеният съквартирант. С непрекъснатите си изисквания, висок тон, забележки, преиграване на всяка ситуация и доста често с безпричинни сълзи. От нея се разочароваха дори Нед и Миро, които бяха приятелски настроени към нея. Лили също не можа да я изтърпи докрай. Според коментиращите в студиото и многото им „колеги“ в мрежата, разкаянието на Пипирудата беше поза. Нормален човек, като види, че не го харесват, започва да се пита веднага защо, а не три седмици по-късно, когато трябва да отиде на финал. Че играе роля се видя и в изповедалнята. Тя влезе усмихната, каза на всички обичам ви, след което ей така, без никаква причина, изпадна в истерични ридания. Като суперфалшиво определиха някои държанието й в мрежата. Но Ники Кънчев каза – ето тя си е взела поуки и се поправя. Което бе достатъчно, за да остане. След като излезе от изповедалнята, радетелката за природосъобразен живот направи нещо невиждано досега – запали цигара. Която криеше зад гърба си, за да не я снимат камерите, без да знае, че я снимат точно отзад. В нейна защита се хвърлиха дори защитниците на Лили, които им бяха общи приятели. Единствените недоволни от оставането й в Къщата бяха мъжете, без Борислав, който й беше приятел, но по стратегия вече няма да е. Единственият въпрос към нея от майката на тризначките пък беше „Какво лошо има в това, че съм научила децата си да готвят и да бъдат добри домакини?“. Стойка веднага й се извини за приказките си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QCNUFX_5MrA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тая скандалджийка се изложи много,а сега е решеила да спечели след като успя да изгони близначките,защото тя това целеше.Да ама за нея никой няма да гласува.Никой не иска детето му да прилича на нея.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.