Горещо! Зла оса нажили дупето на Венета Райкова!

Венета Райкова

Водещата стои на калъфка заради невероятен оток

Тази седмица харизматичната водеща Венета Райкова си подложила възглавничка на стола, докато правела снимките за поредния брой на своето предаване, издадоха хора от екипа. Това на секундата породило цял куп слухове, предположения и коментари, които буквално подлудиха интернет пространството.

Според най – упоритите клюки, кръвожадна оса нападнала русокосата дама и я нажилила по задните части с цялото зверство на което е способна. В резултат била предизвикана изключително тежка и неприятна алергична реакция, съпроводена с болезнено подуване и тежък оток.

Венета Райкова

Самата Райкова не очаквала, че ще се стигне до толкова тежки последствия, понеже и друг път била жилена от ципокрили. Но въпреки болката и страданието, тя за пореден път доказала, че е мъжко момиче и вместо да излезе в болничен, спокойно завършила снимките.

Клюкари обаче разказват, че все пак й се наложило да отиде до болницата, но само за преглед. Специалистите установили каква е причината за неприятното състояние и за минути изписали подходящ мехлем, който да облекчи симптомите.

Венета Райкова се сблъскала с нахалната оса съвсем случайно, докато стояла на двора в собствената си къща. В първия момент усетила само леко убождане и не предприела никакви мерки. Само след час обаче положението станало доста сериозно, защото заоблените й части започнали драстично да се подуват, появила се и пареща болка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=VaVcYjs7cz0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.