Тайна секс връзка крепи приятелството на Гала и Кремена Халваджиян

Гала и Кремена – нещо повече от приятелство

Насаме интимничели и си викали „буби”

За пореден път в средите на хайлайфа се заговори, че в дружбата между Гала и Кремена Халваджиян има нещо доста съмнително и потайно. Не за първи път тръгнаха слухове, че двете са доста повече от добри приятелки и отношенията им се крепят на тайна секс връзка.

Според техни познати най – голямото доказателство за това бил фактът, че си викат „буби” когато останат насаме. Това обръщение било най – популярно сред българските лесбийски и имало същото значение, когато един мъж нарича гаджето си „котенце” или „патенце”.

Гала и Кремена – нещо повече от приятелство

Освен това на всички е повече от ясно, че жени – приятелки няма и никога не е имало. Специалисти са категорични, че доброжелателство между две дами може да просъществува не повече от година или две. А дружбата на тези красавици имала повече от десетгодишна история, което само по себе си е повече от достатъчно. Говори се, че двете се влюбили от пръв поглед една в друга, още когато се запознавали преди време.

За да замаскират своята интимна връзка обаче, водещата и Кремена имали официални партньори мъже, които непрекъснато изтъкват пред обществото. Казано с други думи, Магърдич Халваджиян и Стефан били само прах в очите, който има за цел да прикрие истината.

Все пак, никой до момента не е успял да докаже дали Гала и Кремена Халваджиян имат лесбийска връзка наистина, или всичко е плод на грозни клевети и клюки. Досега няма нито една гореща снимка, която да документира по неопровержим начин какво точно се случва. Според други версии, съпругата на продуцента Магърдич сериозно е хлътнала по друга жена, но това не е Гала, а нейната готвачка Елица Котева.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=8W75gtc9LZE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.