Проститутката на FH1 Боряна: Правихме тройка с богаташ от Пловдив преди да ни арестуват

Моделка на FH1

Съпругата на тартора Росен Чолов се разрева в съда

Една от главните свидетелки по делото за сводничество и склоняване към проституция срещу скандалната агенция FH1 – Боряна Златкова заяви, че само преди малко повече от десет дни е задоволявала мераците на богат бизнесмен от Пловдив, който си поръчал калъп с още една нейна колежка.

Освен това тя и още едно момиче били изпращани да проституират чак в Косово, като по време на визитата техен личен придружител е бил тартора Росен Чолов – Чолата. Тя обаче допълни, че това не е единичен случай и е имало много пъти на посещения при богати косовски секс клиенти.

На последното заседание в Специалния съд присъства и звездата от „Под прикритие” Ирена Милянкова, която е съпруга на арестувания Чолов. Тя дойде с намерението да подкрепи мъжа си, но когато съдиите решиха да не го пускат на свобода нервите й не издържаха и тя се разрева.

Чолов и Милянкова

Днес бяха потвърдени и първоначалните сведения, че Чолов е бил мозъка на групата. Негова първа помощничка е русенската манекенка Ралица Любенова на 23 години, която на практика е изпълнявала функциите на мадам. Нейно задължение е било да уговаря различни красавици да продават телата си срещу заплащане, да им осигурява транспорт и така нататък. Пламен Кирилов пък е бил най – довереният шофьор на групата, който доставял стоката на близки разстояния и прибирал надниците.

Магистратите отказаха да пуснат Чолата на свобода, след като прецениха, че срещу него са насъбрани достатъчно улики за незаконната му дейност. Досега се знае, че в FH1 са участвали шестнадесет момичета, които са били склонени да станат проститутки. Освен него, в ареста бяха приведени и манекенката Ралица, както и шофьорът Кирилов.

След като се разплака пред съдиите, актрисата Ирена Милянкова заяви, че по нейно мнение съпругът й няма никаква вина. Тя самата не се е опитвала да се крие по време на полицейската акция. Според нея ставащото не е нищо повече от един „абсурд”, който ще съсипе нея самата и четирите им деца.

Милянкова каза още, че е шокирана и от начина, по който ГДБОП са провели операцията по задържане на Росен Чолов в техния дом. Докато техните деца били в къщата претършували абсолютно всичко, а тя направила всичко възможно, за да не разберат те какво всъщност става.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.