Деян Донков шамаросал Радина след участие в театъра

Радина и Деян Донков

Разделиха се след публичен скандал

Слухове за окончателната раздяла на Радина Кърджилова и Деян Донков тръгнаха веднага, след като тя игра при дебюта си на „Българска армия” в „Декамерон”. Тогава вместо да я подкрепи и да бъде до нея, той въобще не се появил в залата. За сметка на това обаче я причакал навън след края на представлението и започнал да крещи веднага, щом се появила.

Радина и Деян Донков

Очевидци разказват, че същата сцена се повторила няколко дни преди това. Двамата се скарали на улицата, при което Радина започнала силно да крещи и в крайна сметка той я шамаросал пред хората.

На сцената актрисата изглеждала буквално съсипана, което не й позволило да се зарадва на своя дебют. Очевидци на представлението разказват, че тя се справила отлично със своята роля, но с ясно око се виждало, че нещо я терзае отвътре. На моменти едвам сдържала сълзите си.

След края на спектакъла побързала да си тръгне, вместо да остане с колегите и да отпразнува първото представление. Хора от театралните среди са категорични, че вината за това е на Деян Донков, който напоследък наистина прекалил с издевателствата си върху нея.

Радина е доста разстроена и силно разочарована. Не знам какво правят когато са сами, но да я удари пред хората е изключително грозна постъпка” – твърдят нейни близки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=XFLOGmtWDbI

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.