Тризначките към Стойка: В бяла риза да те изнесат от къщата!

Стойка Пипирудата

Малко остана да се избият

Отдавна стаяваната женска омраза между Вяра, Надежда, Любов и опонентката Стойка Пипирудата, най – накрая избухна с опустошителната сила на ядрена бомба от трето поколение. Ужасяващият скандал на четирите дами потресе останалите съквартиранти в Биг Брадър, които отказаха да се намесят.

Силите бяха неравни, защото за единичната бройка Стойка бе много трудно да устиска срещу триглавата ламя, бълваща огън и жупел. Въпреки това обаче тя запази самоуважение и с нескрито настървение се хвърли в открита война.

Тризначките

„Тя е една проста чистачка, срещу нас е тръгнала да тича. Ама и за чистачка не става – започна Надежда, а Любов продължи – В нервна криза ще те вкарам, на ръба да застанеш. В бяла риза да те облекат, шизофреничка смотана”

Другите опитаха макар и твърде вяло да въдворят малко ред, като посъветваха очевидно губещата Стойка просто да се подмаже малко на тризначките, за да ги умилостиви. На това обаче тя отговори, че си хваща шапката и си тръгва, а пък трите простачки да си останат в къщата все така посредствени. Накрая тя прогнозира, че в един момент триото ще застане и срещу останалите, та да видят тогава самите те какво значи да им сърбаш попарата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=71YC9BLTtYE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.