Влюбена фенка се качи на покрив заради Азис, той обещава секс

Азис налита и на жени

За щастие инциденти няма

Влюбена до ушите в Азис фенка се покатери върху островърх покрив на къща и оттам извъртя буен кючек под съпровода на хита „Кажи честно”. Малко по – късно момичето се прехвърли на терасата от последния етаж и продължи танца. За това се похвали самият певец в своя Фейсбук профил и сподели приятни впечатления от познанството си с въпросната девойка.

За да не отиват чувствата й на вятъра, чалга кралят в прав текст обеща на красавицата, че ще я ощастливи когато му дойде времето, с което предизвика бурните овации на феновете. Малко по – късно обаче посланието беше изтрито по неизяснени причини.

Фенка на Азис

Припомняме, че преди ден близки до Азис заявиха, че е решил да се захване сериозно с хотелиерски бизнес. Освен работите по музикалната си кариера, сега изпълнителят задвижвал мащабен проект за построяването на суперлуксозна къща за гости, която трябва да вдигне в околностите на София.

Най – горещите му привърженици обаче заявиха, че вече е крайно време да подготви поредния си размазващ хит и да ги зарадва за настъпващите празници. По този въпрос обаче Азис не обелва и дума, защото й да готви поредното парче, то ще го обяви едва когато всичко е финализирано.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=RDJJquEiHjc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.