Мартина Вачкова: Със Слави се разделихме заради чалга и пари!

Мартина Вачкова

15 години след разрива стана ясна и причината

Мартина Вачкова призна неочаквано, че преди години със Слави Трифонов са се скарали заради чалгата и парите. Това тя направи в предаването на Любен Дилов – син, което изненада и него самия.

„Раздърпахме се заради парите. А също така и заради чалгата. Ние с Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров отказахме да правим такава музика, защото това е нещо откровено неприятно” – сподели актрисата и нападна сценариста заради книгата на Дългия „За стърчането”, в която самата тя била подложена на жестока гавра.

Слави Трифонов

Марта обаче допълни, че отдавна е простила всичко на всички. Дори призна откровено, че отношенията със Слави страшно много й липсват и не го била срещала от окончателната им раздяла.

За да направи историята си напълно пикантна, Марта Вачкова говори и за приятелството си с Дарина Павлова. Тя не отрече, че двете са в доста добри отношения, но разкри факта, че г-жа Мултигруп имала прекрасно чувство за хумор, което много малко хора знаели. Иначе двете били приятелки от годините, в които Дарина учила за актриса във ВИТИЗ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Ugvh_tWwoT8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.