Интернет най – евтиното място за пазаруване

Пазаруване в интернет

Има голяма опасност да ни измамят

Интернет търговията набира все по – голяма скорост дори и в България, издадоха опитни маркетолози. В момента коледните промоции са налазили почти всички по – големи онлайн оказиони у нас, където могат да се намерят доста изгодни неща.

Все пак, родните търговци в мрежата са далеч назад от представителите на развитите държави. Все още най – евтино може да се пазарува в големите западни портали, където има неистина страхотни промоции. Особено актуални са намаленията на известните марки за облекло.

Пазаруване в интернет

Така например, чифт маратонки на някоя от големите световни фирми, могат да се закупят за сумата от 1 до 5 долара, докато за същия модел у нас търговците дерат по повече от 150 лева. Разбира се, условията по доставка на продукта до България утежняват цената, но все пак дадена стока може да бъде закупена в пъти по – изгодно отколкото оттук.

Най – лошото обаче е, че голяма част от големите онлайн магазини не искат да правят доставки до България. Нашата страна отдавна е поставена в техния черен списък поради една или друга причина и това доста усложнява системата. Въпреки това и от тази ситуация има изход, като закупеното първо да се препрати на спедиторска фирма, която после ще я достави до адресата срещу определено заплащане.

Препатили обаче споделят, че ако пазаруваме нещо от чужбина, винаги трябва да имаме едно наум. На първо място е препоръчително да си даваме парите само в многократно проверени места, от които пазаруват в целия свят.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=bRSRkcP2aaM

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.