Ани Салич проиграла имот на комар

Ани Салич

Изиграла семейното богатство

Цялото семейство на бТВ водещата Ани Салич живее под огромно напрежение. От няколко седмици насам, тя и нейният съпруг Бранко се движели по улицата на прибежки и припълзявания, като истински партизани. Причина за това били ежечасни, дори ежеминутни заплахи от свирепи мутри, които ги притискали заради дългове от комар.

Според първоначалните сведения, семейното щастие проиграла лично Ани Салич. Клюкари разправяха, че само за една вечер му отпуснала края и загубила труда на една трета от живота си. По – късно обаче тези слухове бяха опровергани и стана ясно, че виновник за ситуацията е съпругът Бранко.

Ани Салич и Бранко

Преди известно време той ходил да се подвизава в едно от казината на Коко Динев и там натворил цял куп бели. Маститият бизнесмен дори и не дал да му се говори за опрощаване на парите, защото самият той от няколко месеца доста сериозно го е закъсал. Дори и да не било така, щом някой е седнал да рискува, трябва да си плаща сметките при всички положения.

В крайна сметка, Ани Салич и Бранко се изнервили тотално и дори се заговори, че двамата са се разделили поради големите задължения. Водещата просто го напъдила с думите, че няма намерение да страда заради неговите слабости, с които не искал да се пребори. Въпреки това обаче, биячите не се отказали да притискат невинната жена и непрекъснато напомняли, че сметката трябва да се плати.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.