Алисия виновна за порноскандала с Валери

Вместо да си мълчи и да остави нещата да се разминат, Николета Лозанова се нахвърли на бившата съпруга на Валери – Алисия и я обвини, че тя е виновна за порноскандала, в който футболистът е попаднал. Той ногава е бил женен за нея, действието се развива през 2007 година, не е познавал още мен и затова може би е ходел по проститутки, ако това изобщо е вярно, избухна Николета в профила с във Фейсбук.

Алисия е виновна, че не е опазвала мъжа си, а може би и не е отговаряла на сексуалните му апетити, написа още Николета. Наскоро тя каза, че с Божинов правели всяка вечер секс и това било напълно достатъчно за мъжкия му апетит. Припомняме, че фотболистът бе замесен в грандиозен скандал заради книгата, която пише актрисата Лиа ди Лео. Тя издиктувала автобиографията си, която ще бъде публикувана всеки момент, а споменатите в нея личности никак не искали подвизите им да се разчуят. Те са плащали на Лиа за сексуални услуги, като само една нощ с нея струвала астрономическа сума. Самата актриса и издателите й започнали да изнудват всички герои на книгата за големи суми пари, за да махнат имената им от нея. Списъкът бил доста голям и в него имало певци, бизнесмени, политици, магистрати, спортисти и нашия Валери Божинов. Не се споменава с каква сума е изнудвам Валери. Самият той отрече да е използвал сексуалните услуги на актрисата, но Николета го закопа, като без да иска призна, че е вярно с думите – тогава обстоятелствата са били различни. За това й изказване я обвиниха дори нейни фенове, но тя не пропуска да уязви Алисия винаги, когато може, дори това да е за сметка на авторитета на собственото й семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Валери е спал с проститутки и се ожени за най-простата от тях.Предстои му да спи с много млади и красиви жени,а Николетка ще с е хапе.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.