9000 фена искат да се снимат с Емануела

еmanuela-fenoveИдеята на Емануела да направи своеобразен кастинг сред феновете си и да избере от тях най-добрите, които да се снимат в неин клип, даде неочаквани резултати и те задминаха и най-смелите й представи. Цели 9000 души на всякаква възраст пожелаха да прекарат един ден с нея на снимачната площадка.

Тя подбрала само 30 души от мераклиите, които били подходящи по възраст за клипа и имали приятна външност. Е, не чак толкова приятна, че да я засенчат, коментираха злобно колежки, ядосани, че това не е хрумнало и на тях.

Така 30 щастливци отидоха на снимки в новия клип на певицата, опознаха я добре, снимаха се с нея на лентата и за спомен, а накрая си направиха и малка почерпка. Те заявиха, че на са искали хонорари, защото за тях било чест да бъдат запечатени на лента с любимата си певица.

През целия ден фолкаджийката сдържала избухливия си характер и спестявала критиките си относно неопитността и грешките на момчетата и момичетата. Те са учили в движение и накрая клипът станал много добър.

От всичко това печалбата на певицата е двойна. Тя хем си спестила хонорари за статисти за масовите сцени, хем си спечелила фенове, които са готови да целуват обувките й от радост, че им е гласувала такова доверие.

Тя им обещала и в бъдеще да ги вика при всеки удобен случай да й асистират, а момичетата се надявали и на повече – някой от режисьорите да ги забележи и да започнат нова кариера. На всички, които не били избрани на кастинга, певицата написала мили извинителни писма и ги дарила с топли целувки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.